Två färjor hela helgen, som dubblerar när det behövs. Taxi till specialpris 800:- för 1-4 personer eller 950:- för 5-8 personer (gäller Norrfjärden – Umeå centrum).

Färjorna kör enligt utökad Festivalturlista och dubblerar om det behövs. Det i särklass bekvämaste sättet att besöka Visfestival Holmön på är att köpa Visresan. Du kan också boka taxi till specialpris från eller till Umeå centrum.

Boka taxi till specialpris via boka@cabonlineregionnorr.se eller 090 – 18 18 18.
800:- för 1-4 personer eller 950:- för 5-8 personer (gäller Norrfjärden – Umeå centrum eller Umeå centrum–Norrfjärden).

I Visresan ingår chartrad buss från Operaplan i centrala Umeå, chartrad färja och entrébiljett samt retur med färjan och buss tillbaka till Operaplan.

Läs om Visresan

Tar du egen bil åker du E4 norrut från Umeå till Sävar och tar sedan av till höger vid skylten ”Passbåt Holmön”. Hela sträckan är knappt tre mil. Färjan avgår från Norrfjärden. 

Om du åker bil så räkna med att parkera en bit från färjan och att promenera sista biten. Vi har parkeringsvakter som lotsar dig till rätt parkering.

Turlista under Visfestival Holmön

Ta god tid på dig när du besöker Holmön. Ta gärna en tidig färja och njut av ön, här finns mycket att upptäcka och en miljö med riktig Bullerby-känsla.

Kanske tar du tältet med dig och kastar loss redan på torsdag eller tidigt på fredag morgon, det finns fina platser att campa på och cykeluthyrning för den som vi ta sig runt smidigt.

Ordinarie turlista